Wenkbrauwen als fashion statement

Wenkbrauwen Rotterdam

Iedereen heeft ze, maar lang niet iedereen besteed er aandacht aan: de wenkbrauwen. Eeuwenlang waren wenkbrauwen niets meer dan een bescherming van onze ogen en een belangrijk onderdeel in onze non-verbale communicatie. Tot recent, want tegenwoordig zijn wenkbrauwen zoveel meer dan dat. Wenkbrauwen zijn echte blikvangers. Met mooie wenkbrauwen maak je een fashion statement en maak je jouw look helemaal af. En dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Elk gezicht is namelijk anders en bij elke gezichtsvorm past een ander soort wenkbrauw en een andere vorm. De perfecte wenkbrauw is niet alleen mooi geëpileerd, maar heeft tegenwoordig ook nog eens de juiste vorm, kleur en diepte. En daar komt heel specifieke verzorging bij kijken.

 

Wenkbrauwverzorging

Om van jouw wenkbrauwen echte blikvangers te maken, zul je ze goed moeten verzorgen. En dan bedoelen we niet alleen om met een kammetje in de weer te gaan. Nee, tegenwoordig is het verzorgen van de wenkbrauwen wel meer werk. Het verzorgen van wenkbrauwen is big business geworden. Je kunt ze niet alleen laten harsen, epileren of bijtekenen, maar tegenwoordig kun je ze ook laten bleken, verven of extensions laten zetten. Je kunt allerlei beautybehandelingen laten uitvoeren voor mooie, volle en hippe wenkbrauwen. Laat je adviseren in één van de hippe nieuwe brow bars die je tegenwoordig overal ziet of bij een schoonheidsspecialiste voor een behandeling voor wenkbrauwen in Rotterdam die helemaal passen bij jouw smaak en jouw gezicht.

 

Wenkbrauw make-up

Na een schoonheidsbehandeling voor jouw wenkbrauwen is het natuurlijk ook belangrijk om thuis de wenkbrauwen goed te onderhouden en vorm te geven. De wenkbrauw is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de make-up routine. De meeste mensen zijn niet onbekend met het wenkbrauwborsteltje, maar tegenwoordig zijn er heel veel meer producten verkrijgbaar om jouw wenkbrauwen iedere dag weer de show te laten stelen. De wenkbrauwborstel is uitermate geschikt om de wenkbrauw in het juiste model te brengen. Voor volle en gedefinieerde wenkbrauwen is een wenkbrauwgel onmisbaar. Deze geeft jouw wenkbrauwen de gewenste vorm en zorgt ervoor dat ze hun volume behouden. Met een wenkbrauwpotlood of een speciale mascara kun je de wenkbrauw kleur geven en ze voller doen lijken. En vergeet vooral ook niet de mogelijkheden die je hebt met poeder om de wenkbrauwen vorm te geven en op te laten vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *