Vrouwen kapsels

Niets lijkt veranderlijker dan vrouwen kapsels. Elke seizoen weer moet het toch weer helemaal anders, of in elk geval net even anders. Dat geldt dus ook voor de wintermaanden die er straks weer aan zitten te komen. De trendy kapsels voor de winter lopen sterk uiteen; van big hair tot het geloofd.

Het mag weer: big hair

Wat blijft is het kleuren van haar, uiteraard zou je bijna zeggen. Het is tegenwoordig net zo zeker dat er iets van het haar af moet dan dat er kleur in het haar gezet moet worden. Dit is in de winter dus niet anders, wellicht dat de keuren wat verschillen en iets warmer zullen zijn al weet je het met kleuringen nooit. Opvallend binnen de trendy vrouwen kapsels voor de koudere maanden is de terugkeer voor big hair. Dit geldt overigens ook voor mannen. Grote volumes haar, al dan niet getoupeerd; we zagen het al eerder dit jaar op de catwalks. Je zou het overigens ook kunnen omschrijven als de terugkeer van het retro kapsel.

De kracht van de paardenstaart

In alles zullen de vrouwen kapsels meer uitgesproken moeten zijn. De gulden middenweg is verbannen deze winter. En dus kies je voor een nette slag of echte krullen en niet van beide wat. Het is nadrukkelijk of-of en niet langer en-en. Wat betreft de vrouwen kapsels blijft de kracht van de paardenstaart ongeëvenaard groot. In de winter mag ie ook gewoon nog, al dien je ook hier weer te kiezen. Of een lage staart, of juist hoog. En dus geen staartje dat daar ergens tussenin zit.

Terug naar het klassieke balletknot

Over klassiekers gesproken: de wintermaanden worden wat betreft vrouwen kapsels de maanden van de knotten en de vlechten. Zeker de heel lange vlecht – al dan niet met behulp van een mee vlechten haarstukje- mag straks weer en is dominant. Je knotjes houd je in de winter netjes en laag. Wat dat betreft gaat de knot terug naar het bekende klassieke balletknot. Wat ook mag in de winter wat betreft vrouwen kapsels (en herenkapsels) is kiezen voor een geloofd. Je gaat naar eigen believen aan de slag met gel en kam. Maak er maar wat van en beschouw je haar maar even als een beeldhouwwerk. Met gel en kan een kunstwerk van je haar maken, dat is een van de opdrachten voor in de winter. Je kunt alvast beginnen met oefenen.

 

Klik hier voor meer informatie!

Vrouwen kapsalon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *