Schoonheidsspecialiste Hoofddorp

Uitje naar schoonheidsspecialiste Hoofddorp

Ik ging gister in de middag even naar mijn vriendin om tot mezelf te komen. Toen ik aankwam ben ik naar binnen gelopen om even bij te kletsen over onze gebeurtenissen de afgelopen twee maanden. We zien elkaar ook niet zo vaak omdat we een uur uit elkaar wonen. Jammer genoeg. Mijn vriendin en ik wouden samen een keer wat leuks doen. Mijn vriendin is heel erg van het ontspannen en ik juist niet. Mijn vriendin vroeg toen aan mij of we samen naar de schoonheidsspecialiste Hoofddorp konden gaan volgende maand als we elkaar weer zouden zien. Ik wou hier ook zeker geen nee op zeggen want het is mijn beste vriendin. Ik zei hier dus maar ja op . Dezelfde middag hadden we een afspraak gemaakt voor de maand daarop. Toen we de afspraak hadden staan ben ik hierna naar huis gegaan. Mijn vriendin vind het echt super leuk om naar een schoonheidsspecialiste te gaan dus ik had het er wel voor over om daar een paar uur te gaan zitten om haar glimlach te kunnen zien.

Schoonheidsspecialiste

Toen was het zo ver, het was een maand later en mijn vriendin stond al klaar om naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Ik zelf verheugde me hier niet zo erg op, maar ja het moest maar even. Toen we bij de schoonheidsspecialiste aankwamen mochten we gaan zitten op de bank waar we moesten wachten tot we aan de beurt waren. Ze boden ons een lekker kopje koffie aan. Daarna mochten we in een massage stoel zitten en werden we lekker gemasseerd. De schoonheidsspecialiste vroeg aan ons of we permanente make-up wouden. Ik vroeg me zelf echt af wat ze hier mee bedoelde. Het lijkt me namelijk niet dat je make-up blijft zitten voor een paar maanden. Ze vertelde ons dat het gewoon zo heette en dat je gezocht zo netjes zou worden gedaan dat je geen make-up meer op zou hoeven. We moesten hierna op een stoel zitten en toen werden onze wenkbrauwen geverfd.

Terugblik

Toen de schoonheidsspecialiste hier mee klaar was, was het tijd om gedag te zeggen want ik moest nog een uur terug rijden om de kinderen op te halen van school. Toen de volgende dag heb ik heel veel complimenten gekregen over hoe verzorgd ik er uit zag. Zelf wist ik niet wat ze bedoelde want voor mij zag het er allemaal hetzelfde uit. Mijn eerste ervaring bij een schoonheidsspecialiste is nu wel anders als eerst. Ik denk zelf dat ik wel vaker naar een schoonheidsspecialiste wil gaan. Het was heel fijn en ontspannend, Gelukkig vond mijn vriendin dit ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *