Kapper Arnhem

Na lange tijd weer naar kapper Arnhem

Ik ben een man van 24 jaar oud en sta bij iedereen nogal bekend als iemand met een enorme eigen wil. Al mijn vrienden liepen er altijd bij een strak kapsel en ik had enorm lang haar. Het boeide me gewoon niet. De grap die dan ook altijd werd gemaakt was: is je kapper soms overleden? In het begin gaf ik hier nog antwoord op, maar de laatste tijd vond ik het nog veel leuker om die persoon alleen aan te kijken en niet te reageren. Met een fifa toernooi had ik een afspraak gemaakt dat wanneer ik zou verliezen, ik naar de kapper zou gaan. Met veel zelfvertrouwen begon ik aan het toernooi en won ik de eerste wedstrijden. Ik was ervan overtuigd dat ik het toernooi zou winnen. Helaas kwam ik niet verder dan de halve finale en moest ik toch echt naar de kapper.

Toch maar naar de kapper

Toen ik het toernooi dus verloor begonnen mijn vrienden gelijk een hoop kappers te bellen. Ik vond het eerlijk gezegd best grappig dat ze hier zoveel moeite voor deden. Na een tijd gebeld te hebben kwamen ze uit bij een barbershop in de buurt. We hadden een afspraak ingepland voor diezelfde dag en zijn er met twee autos heen gegaan. De hele vriendengroep wou dit namelijk zien gebeuren. Toen ik aankwam bij de kapper had ik eigenlijk geen idee wat van kapsel ik wou hebben. Ik ben toen gaan kijken in zon boekje en kwam al vrij snel uit bij een kapsel dat ik wel mooi vond. Het resultaat was uiteindelijk boven verwachting. Het zag er echt super strak uit!

Regelmatig naar de kapper

Toen ik thuis kwam van de kapper vond ik mijn haar echt heel erg mooi. Ik had dan ook besloten dat dit het kapsel zou zijn dat ik voortaan zou hebben. Tegenwoordig moet ik dus eens per twee weken naar de kapper om mijn haar te laten knippen. De barbershop is wel echt een leuke plek om geknipt te worden, dit omdat je hier ook een lekker biertje bij je knipbeurt kan krijgen. Wanneer ik naar de kapper ga, ga ik meestal niet alleen. Al mijn vrienden gaan namelijk naar deze kapper en we plannen dit dan ook vaak zo in dat we tegelijkertijd kunnen gaan. Meestal bouwen we dan ook een feestje daar, want de komende uren is de tent dan van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *