Keratine behandeling Den Haag

Keratine behandeling Den Haag bij de kapper

Toen ik dertien jaar was had ik kroes haar. Ik zat mezelf telkens af te vragen wat het beste voor mijn haar was. Want als een klein meisje wil je natuurlijk krullen of stijl haar. Ik heb van alles geprobeerd, elk haar product werkte maar niet mee bij mij. Een half uur uit kammen was natuurlijk niets want als je haar dan eindelijk uitgekamd is staat het recht op je hoofd.. als je kroeshaar niet goed verzorgd ziet het er ook niet netjes uit en als je met je haar door de wind rijdt dan staat je haar na een uur weer rechtop.. daar kan je dus niets mee. uiteindelijk kwam mijn moeder met een super goed idee. Ze was geïnformeerd door een Surinaamse kennis van haar dat een keratine behandeling het beste voor mij zou kunnen zijn.

Een keratine behandeling

De ochtend erna stapte ik direct op mijn fiets en fietste ik naar de kapperszaak. Ik vroeg of ik daar een keratine behandeling kon laten doen. En gelukkig kon dat. ik had direct een afspraak gemaakt voor de keratine behandeling voor de volgende dag. toen ik bij de kapper zat ging het eindelijk gebeuren want ik kreeg natuurlijk stijl haar voor een jaar. Na 5 uur in de kappersstoel zitten was het resultaat er eindelijk. En wauw wat zag dat er mooi uit. Mijn haar was compleet getransformeerd naar een hele andere stijl haar. Ik kreeg heel veel complimenten op school en op straat. Iedereen vroeg aan mij hoe mijn haar zo mooi was geworden dus ik vertelde ze dat het door de keratine behandeling kwam.

Een jaar na de keratine behandeling

Nadat mijn haar een jaar stijl was geweest zat ik natuurlijk te balen dat de keratine aan het uitwerken was. Ik zat alweer te denken wanneer ik een nieuwe afspraak kon maken om een nieuwe keratine behandeling te laten doen. Toen de keratine behandeling helemaal was uitgewerkt begon ik mijn haar zelf maar te stijlen maar dat werkte natuurlijk niet omdat het nooit zo mooi zou worden zoals toen na de keratine behandeling. Vervolgens stopte ik met het stijlen van mijn haar omdat het er eigenlijk niet uitzag. Ik begon weer shampoo te halen. Ik stond ‘s avonds onder de douche en deed de shampoo in mijn haar. Na vijf minuten was ik klaar met douchen ik droogde me lichaam en mijn haar af. Vervolgens ging ik mijn haar föhnen. En opeens zag ik hele mooie krullen voorbij komen in mijn haar. ik dacht zelf dat het maar toeval was, maar na een weekje zat mijn haar vol met krullen. Wat was ik blij want nu hoef ik niet meer veel aan mijn haar te doen om het mooi te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *