Hey jij! Geef mij die kinder deo

Kinder deo

We geven steeds meer om ons uiterlijk en hoe we ruiken. Het wordt zo erg dat er zelfs al kinder deo bestaat. Ja je leest het goed, kinder deo. Dit is een deodorant bedoeld voor kinderen. Want ook voor kinderen is het belangrijk om lekker te ruiken. Maar in de volwassen deo zitten natuurlijk stoffen die op dit moment nog niet goed zijn voor kinderen.

Maar waar komt dit allemaal vandaan?

Je vraagt je nu wel even af, is het normaal dat een kind naar zweet ruikt? Of ligt dit gewoon aan de ouders omdat ze hun kinderen niet meer in bad stoppen en hierdoor gaan stinken. Een zweetlucht bij kinderen is heel erg normaal. Vanaf 7 jaar gaat een kind meer zweten wat ervoor zorgt dat er soms een penetrante lucht kan hangen rondom het kind. Dit is een kwalijke zaak, maar niet heel erg. Zo is het ook verschillend per kind. Het ene kind kan wel naar zweet ruiken en het andere kind weer niet, maar hoe komt dit? Dit heeft te maken met de bacteriën die een kind heeft. Dit verschilt voor iedereen. Bacteriën zitten overal en daarom is iedereen verschillend.de bacteriën worden vaak in de eerste dagen als baby bepaalt. Het helpt niet mee als kinderen aan de antibiotica zitten en zich niet heel vaak wassen, althans, dat de ouders hun kind niet wassen. Maar ja soms is het lekker om even kinder deo te pakken, maar is dit slecht voor je kind? Er zijn geen aanwijzingen over deodorant dat het schadelijk is voor kinderen. Het is wel slim om deodorant te gebruiken met zo min mogelijk alcohol en parfum. Ook deo zonder aluminium is een goede optie voor je kind. Deo zonder aluminium is niet schadelijk voor je kind en kan je als volwassenen ook goed gebruiken.

Waar kan je kinder deo halen? Of deo zonder aluminium?

Tegenwoordig kan alles via het internet, deo bestellen, ook. Je hebt verschillende sites waar je deo zonder aluminium kan halen. Je bestelt het en de volgende dag is het in huis. Mocht je deo eerst willen ruiken voor je het verkoopt kan je naar de supermarkt of drogisterij voor kinder deo, het is wel leuk dat je kind hem echt lekker vindt. Deo zonder aluminium is goed voor je huid en zorgt ervoor dat je zweetklieren dicht slibben, je gaat dus minder zweten. Deo is leuk voor iedereen maar zorg er ook voor dat je je gewoon goed verzorgt, neem vaak genoeg een douche en zorg ervoor dat je lichamelijke verzorging op orde is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *