Door een massage Hoogvliet komt u weer helemaal tot rust

Massage Hoogvliet

De wekelijkse massage

Ik ben een man van 45 jaar oud en werk al zo’n 20 jaar in de bestrating. Ik heb het erg naar mijn zin, maar helaas begin ik steeds meer rugklachten te krijgen. Mijn vrouw probeert mij hier zo veel mogelijk in te steunen en geeft me dan ook wekelijks een massage. We zijn tot de conclusie gekomen dat de massage het beste op een vrijdag kan plaatsvinden. Dit omdat ik dan lekker ontspannen het weekend in ga en ik heel het weekend heb om uit te rusten. Dit was dan ook voor een lange tijd een goede oplossing. Echter begint de pijn steeds erger te worden en heb ik niet meer genoeg aan de wekelijkse massage. Ik heb het hier dan ook met mijn vrouw over gehad en we spraken af dat ze me twee keer per week zou masseren. Ook dit heeft ze een aantal maanden voor me gedaan. Ze gaf me op dinsdag en op vrijdag een massage. Helaas was dit succes van korte duur, want op gegeven moment bleef de pijn. We moesten dus zoeken naar een andere oplossing en zo kwamen we eigenlijk op het idee om een professionele masseur te gaan zoeken.

 

Zoektocht naar een professionele masseur

Nu we wisten dat de klachten niet meer verholpen konden worden door de massages van mijn vrouw, begonnen we met zoeken naar een professionele masseur. We hebben niet erg veel geld te spenderen, dat maakte deze zoektocht dan ook een stuk lastiger. Na een aantal weken online gezocht te hebben kwamen we uit bij een masseur bij ons in de buurt. Op de site stond dat ze gespecialiseerd waren in rugklachten. Daarnaast vielen de tarieven enorm mee. Om deze redenen besloten we dan ook om hier een afspraak in te plannen. De eerste massage Hoogvliet vond ik eerlijk gezegd best spannend, om deze reden nam ik mijn vrouw dan ook mee. Echter was de eerste afspraak erg fijn en heb ik enorm genoten van de massage. Na de massage plande ik dan ook gelijk een vervolgafspraak in.

 

Het resultaat van de massages

Na mijn eerste massage bij deze masseur merkte ik de dag erna al gelijk een flink verschil. Ik had geen last van mijn rug en kon eindelijk weer eens werken zonder rugpijn. Om dit gewenste effect te behouden spreek ik elke week twee keer af om mijn rug goed te laten masseren. Tot nu toe verloopt dit dan ook erg soepel en zijn mijn rugklachten enorm afgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *