Gemakkelijk een barber cursus Rotterdam volgen

Baard scheren

Elke man die baardgroei heeft, heeft er regelmatig mee te maken. De ene heeft een volle baard terwijl de ander een minder volle baard heeft. Echter moeten beiden personen hun baard scheren. Dit kan je zelf doen, maar ook laten doen. Voor velen is het laten doen dan ook een goede oplossing. Dit omdat veel mensen het niet voor elkaar krijgen om netjes te scheren. Ik was daarentegen altijd erg precies hierin. Dit viel dan ook op bij de mensen om mij heen. Ze vroegen dan ook regelmatig of ik ook hun baard kon scheren. Dit vond ik geen probleem en deed ik dan als hobby. Echter kwamen er steeds meer mensen die geïnteresseerd waren in mijn scheerkunsten. Ik zag dus dat hier markt in zat en besloot er wat mee te gaan doen. Al gauw ging mijn naam rond en had ik meerdere afspraken op een dag staan. Toen dit goed leek te gaan besloot ik om deel te nemen aan een barber cursus. Ik wou nog beter in staat zijn om een baard te scheren.

Barber cursus Rotterdam

Barber cursus

De mensen om mij heen verbaasde het enorm dat ik besloot om een barber cursus te volgen. Dit omdat ze vonden dat ik het eigenlijk al erg goed onder de knie had. Ikzelf twijfelde toen ook over het deelnemen aan een barber cursus Rotterdam. Uiteindelijk heb ik toch besloten om een barber cursus te volgen. Toen ik daar aankwam, kwam ik erachter dat ik erg leuke groepsgenoten had. We konden het erg goed met elkaar vinden en besloten om ook nog na de barber cursus met elkaar af te spreken. De barber cursus zelf was inhoudelijk ook erg goed, ik heb hier dan ook erg veel geleerd. Na de barber cursus kreeg ik erg veel goede feedback van mijn bestaande klanten. Daarnaast is mijn klantenbestand flink uitgebreid en hier ben ik dan ook erg blij mee.

 

Baard scheren als vaste baan

Mijn klantenkring is erg enorm snel gegroeid en dit zorgde er dan ook voor dat ik opgegeven moment moest stoppen met mijn andere baan. Ik heb dit hier uitgelegd en ze leken het wel te begrijpen. Ze vonden het natuurlijk wel erg jammer. Nu zijn we in de tussentijd twee maanden verder en gaat het nog steeds erg goed mijn zaak. Ik ben sinds kort verhuisd naar een ander pand. Ik hoop dat dit goed uit gaat pakken, maar stiekem heb ik er ook alle vertrouwen in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *