Aloë vera producten

Ga je aloë vera producten kopen? Dat wordt dan kiezen, want er zijn nogal wat aloë vera producten op de markt beschikbaar. Van gels tot sappen en verzorgingsproducten tot tandpasta. Het is er allemaal. Maar zit in de aloë vera wel in alle producten zoals de verpakking dat belooft? En klopt alles wat er over aloë vera gezegd wordt? De vraag stellen is ‘m ook meteen beantwoorden. Nee dus. Voor de duidelijkheid; Aloë vera is van de affodilfamilie. De plant heeft een korte en houtige stam van tussen de 30 en 50 centimeter hoog, die aan de basis uitlopers vormt of zich vertakt. 

Een veelvoud aan voedzame helende stoffen

Nee dus, want uit onderzoek is gebleken dat veel producten die aloë vera in de naam gebruiken soms zelfs helemaal geen aloë vera bevatten. Check dus eerst altijd de ingrediënten. Misschien dat daar aloë vera wel genoemd staat, of anders aloë barbadensis. Ook de vraag hoeveel aloë vera er in de producten zit, is nogal wisselend. Controleer ook dit percentage.

Hoe lager het percentage is, hoe minder inhoud

Hoe lager het percentage is, hoe minder er dus daadwerkelijk in je aloë vera zit. Ook is het belangrijk te kijken of er een pure, zuivere of geconcentreerde dosering in het aloë vera product aanwezig is. Pure aloë vera is het best, dat bevat namelijk een veelvoud aan voedzame en helende stoffen.

Is het merk wel betrouwbaar of helemaal niet?

Let daarnaast ook als je aloë vera producten gaat kopen of er al dan niet sprake is van een betrouwbaar merk. Er zijn toch best veel producten die van alles beloven op het gebied van aloë vera, maar daar helemaal niets van waarmaken. Check merk en product en onderzoek bijvoorbeeld of er op de verpakking staat waar aloë vera vandaan komt. Want dat is best belangrijk in verband met de bodem en de beschikbare voedingsstoffen.

Blijf weg van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest

Verder is het goed te weten dat aloë vera dat op ecologische wijze verbouwd wordt gezonder is dan wanneer met chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest gewerkt wordt. Want dan komen die producten namelijk ook niet op het lichaam terecht. Lees ook altijd welke andere producten in aloë vera producten verwerkt zijn en ga na of er sprake is van een biologisch product. Want dan namelijk is aloë vera pas echt goed voor lichaam en voor de natuur. Opletten dus bij de producten die je in je winkelmandje legt. Je krijgt niet altijd alles wat beloofd wordt. 

 

Voor meer informatie klik hier!

Aloë Vera producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *